call

Політика конфіденційності

Найменування компанії: DVA BILETA
Адреса: Украина, Одесса, Проспект Гагарина 25, офис 215/9

Ми збираємо та оброблюємо персональні дані клієнтів, котрі потрібні для надання якісної послуги бронювання квитків на автобусні рейси.

Ця політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”.

До таких даних належать:

  • ідентифікаційні дані (ПІП, номер та термін дії закордонного паспорта, дата народження, стать, мова спілкування);
  • контактні дані (e-mail, номер телефону, ваш контакт у месенджері чи соціальних мережах);
  • налаштування вашого облікового запису на сайті (логін, пароль, фото та інше);
  • історія ваших бронювань;
  • дані про ваші дії на сайті, наприклад, сторінки, які ви переглядаєте, посилання, за якими переходите тощо;
  • дані про пристрій, з якого ви переглядаєте вебсайт (а саме: IP-адреса і визначене за її допомогою місцеперебування, ідентифікація пристрою, його технічні параметри — операційна система та її версія, розширення екрана, використовуваний браузер і його версія, а також дані, отримані з cookie-файлів і подібних технологій для ідентифікації пристрою).

Принципи обробки персональних даних

Ми дотримуємося основних принципів захисту конфіденційної інформації стосовно будь-якої подальшої передачі даних як внутрішньої, так і транскордонної*, у тому числі й стосовно подальшого перенесення зобов'язань. Ми використовуємо загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення та не гарантуємо абсолютну захищеність від загроз, що існують поза межами наших компетенцій.

Ми обробляємо персональні дані лише у таких випадках:

  • ви на це погодилися, надавши згоду на обробку персональних даних;
  • ми з вами уклали договір на надання послуг;
  • для виконання наших зобов'язань (наприклад, надсилання вам квитків) або представлення наших законних інтересів.

Іноді ми можемо перевіряти деяку інформацію, попросивши вас:

  • надати відскановану копію посвідчення особи (вона буде безпечно зберігатися на наших серверах);
  • ідентифікувати себе іншим зручним та інформативним способом.

Деякі послуги, наприклад, бронювання квитків, не є можливими без отримання ваших персональних даних. Отже, якщо ми їх від вас не отримаємо, будемо змушені відмовити у наданні послуги. При цьому ви зможете користуватися інформацією, опублікованою на сайті без обмежень.

Щодо ваших платіжних даних: їх використовує лише платіжний сервіс. Ми не маємо до них доступу і не зберігаємо.

Ми не продаємо і не передаємо в оренду вашу персональну інформацію третім особам (окрім перевізників, у котрих бронюємо для вас квитки). Також ваші дані можуть бути передані правоохоронним органам, коли така передача є вимогою чинного законодавства України.

*Транскордонна передача персональних даних — передача персональних даних на територію іноземної держави органу влади іноземної держави, іноземної фізичній або іноземній юридичній особі.

Виправлення помилок у персональних даних

У випадку виявлення неточностей в персональних даних ви можете актуалізувати їх самостійно, надіславши нам повідомлення на адресу електронної пошти info@dvabileta.com.aunt з темою «Актуалізація персональних даних».

Відкликання згоди на обробку персональних даних

Якщо потрібно, ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши нам повідомлення на адресу електронної пошти info@dvabileta.com.aunt з темою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».